Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslovnicu The Guardiana krasi članak pod nazivom \"Da li će iko Haitiju priteći u pomoć?\" Bas me zanima da li je na naslovnici pisalo 1992 # da li ce iko Bosni priteci u pomoc # jest al \"\"\"\"\"\"\"\"
Al\' odmah.
Tamo se desava velika ljuska tragedija ,na primjeru te tragedije jasno ce se vidjeti sta je Svjet danas. Evo prilike gdje mi (onako u brutu) mozemo pokazati da smo ljudi...ipak. Ljudski bi bilo da se BiH (onako zajedno,sa sve entitetima) isprsi i nadje nacina da uputi sto vecu pomoc Haitiu, bez obzira na bijedu koje itekako ima i kod nas.. Strasno je sta se tamo desava.