Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demencija...senilnost...
Godine
lik dadne milijardu Zelenskom i sutra zaboravi pa mu opet dadne :D
Promjenite mu pelenu i posaljite ga na spavanje. Jbt lik od 90 godina upravlja "slobodnim svijetom" i odredjuje hoce li pritisnuti crveno dugme koje znaci kraj.
Ovim gafovima samo dobija na popularnosti, vidi se po uspjehu demokrata u midterm elections
Biden planira još jedan mandat,,
Iz staračkog doma će voditi državu, u rukama autići
Čiča aj ti na kakav proplanak i uzivaj u penziji
covjek je bug-ovit kao internet explorer
Dobro, ništa neobično. Tipičan Amer, koji geografiju van granica SAD-a apsolutno ne poznaje niti ga zanima kako se šta zove, a još je i senilnost znatno uzela maha.
Lijepo je da i klix nakon godinu dana objavi nešto što odavno tvrde i očito je "pojedinim" svima: svijetom "vlada" demencija koja samo potpisuje izvršne naredbe koje joj potura misteriozna, vjerovatno ta famozna nevidljiva ruka tržišta. Sad će jadan u penziju da se ničeg ne sjeća, a nas sve ko šiša... svakako ćemo ostati ošišani, a vukovi nagutani magaraca. Srećom imamo enisa bešlagića da nam popravlja raspoloženje, svijet ide dalje, zli vladaju.
Razumijem kad srbijanski mediji tako izvještavaju o njemu,ali ne i nasi.
Kao fikus , sklonite covjeka u staracki dom ...
bajden proljupa vozite ga u doktori
Strasno je koliko su stete demokrati uradili kao prvo samoj demokratskoj stranci, a zatim amrickom narodu s podrskom Hilari i ovom dedi.
We live in clown world...
A napadali Abdulaha Skaku zbog gafova
Jbg i godine su to mada ih ima koji se i super drze u tim godinama..
Covjek je tesko bolestan, pa koliko nas uopce zna ovako stare ljude u nasem okruzenju. Haj dozovi to, ako i da, u kakvom stanju.