Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni si ti Trampova, ako je po izgledu sudit.
ista babo-
@BW1 onda je sva na majku.
plastic fantastic
Zavidnitus Maximus.
@RagibUzoriti wrong address
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo po rodbinskim vezama...hehe
hoće li i nju masirati
Samo je jedan oralni ured..
U ovoj Americi gore nego u BiH kada je upitanju zaposljavanje po babine linije
@BW1 ne nego prodaje bizuteriju u Bijeloj Kuci .Vasarska prodavacica postala savjetnica predsjednika USA.Kakav narod takva i vlast i trenutno Amerikom vlada trash...ali ponavljam kakav narod takva vlast .
Dusa babina... J.... mater svoju
Ivanka je najpozitivnija stvar u Trampovoj pojedi :D
naci pocelo zaposljavanje rodbinskom linijom ...
kako te nije stid zaspati pored onog 😲😲😲
Da sam na njenom mjestu, za 1000 ureda nebi bio u krevetu sa Trampom.
procitaj malo bolje ona je kcerka, ne supruga
@ado_1990 U biti nije on ni pogrijesio samo to ne zna. Incest na djelu.
https://www.nytimes.com/2017/03/02/us/politics/kushner-flynn-sessions-russia.html?_r=0
Američki savjetnik za ancionalnu bezbjednsot se sastao sa ruskim ambasadorom u Trumpovom Hotelu a bio je prisutan i IVankin muž ! Nakon toga podnio ostavku a Mile DOdik mjesto da dođe kao Putinov lični izaslanik kod TRumpa došao istovremeno na američku CRNU listu. Sve slučajnsoti u ovom slučaju su sasvim slučajne ! :))
Bas je lijepa. Ali znajuci sta tramp 'voda', nije ni cudo.
Ivanka Trump je nakon udaje postala jevrejka. Kako može jevrej biti bez ureda u Bijeloj Kući ? Ona dobila a Trump izgubio , milijardu dolara otkako je postao predsjednik ! Dakle u svijetu predjenika imamo Mileta koji financijski dobiva a dobiva mu i sin iako nije u BAnskim dvorima, Bakira kojemu je sva vlada rodbina ali kao on financijski ne dobija i predsjednik Uzbekistana koji slično kao Trump uzima SUPRUGU za ZAMJENIKA !
https://www.washingtonpost.com/news/business/wp/2017/03/20/trump-drops-220-spots-on-forbes-list-of-billionaires/?utm_term=.1ee9363cbfd2
cuj udala se postala jevrejka ...ta vjera se prenosi po zenskoj liniji ...
Mnogi su očekivali da će je smjestiti u trezor...