Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar neki cova!
Svakako je rekao da bi je j*bao da mu nije kćerka, fuj. Zagoreni krompirko je odvratan koliko je i ružan.
@truts Sad se Tramp bas potresao sto ga neki tamo Bosnjo koji vonja po internetu smatra odvratnim i ruznim :D
Ja samo govorim istinu, a ona nekada boli. 😊
... upravo bi Ivanka mogla preuzeti ključnu ulogu supruge predsjednika zemlje ... Shvatam sta ste mislili i sta ste htjeli reci, ali s obzirom da mu je cerka ovo bas ruzno zvuci. Inace, Ivanka mu je najljepsa od sve djece. Mada jos ostaje da se vidi kakav ce biti Melanijin mali kad poraste.
Ivanka ce regulisati temperaturu klima uredjaja u B kuci!
pa više ga loži njegova kćerka ivanka nego supruga. perverznjak jedva dočekao.
https://youtu.be/DP7yf8-Lk80
ma 100% si u pravu. čovjek je skroz bolestan.
sjoj vec poceo sa sexualnim igrama, ako zamijeni to je incest onda 😂😂😂😛😛😕
je si li vidjela kako trump bali za vlastitom kćerkom ;)
Jevreja da smiruje strasti na bloskom istoku? Ko ima bombu moze se ismijavat sa ostatkom svijeta koliko mu volja, a nas obicne smrtnike uce postenju i toleranciji. Dabogda klimatske promjene potrale cijelu planetu kad smo ovako pohlepni, oholi, glupi i naivni.
Slatki su bas :)))