Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad Sabaheta srkne kafe pa lupi komentar...
@Freamon Lester Nece Sabaheta vec ce Aleksandra
@Freamon, @Strelax. Sabaheta i Aleksandra su doktorirale medicinu na univerzitetu Fejsbuk i sad će ti elaborirati kako vakcine izazivaju autizam i kako će nas Bil Gejc sve čipovat haha!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trenutno testiranje vakcine na vodećim institutima obustavljeno zbog oboljenja testnih pacijenata od iste....
Ivane ti je prvi primi pa ako tebi ne bude ništa nekoliko narednih godina onda ćemo razmisliti da li ćemo se vakcinisati.
KLIX treba pod hitno da spriječi govor mržnje u komentarima, ovo je nacionalistima poligon za širenje mržnje....
Dikicu od pocetka korone imao si 30 razlicitih misljenja...
kod nas svi znaju sve, dovoljno je da jedna budala lupi nesto, npr. od vakcine ce svima izrasti rogovi i repovi i pola tokmaka ce se odmah na to upecati.
Daj nam odmah jedno 12 vakcina da smo mirni. Valjda.
Ja ne znam koju da uzmem sebi vakcinu, uzeću ovu sezonsku, američku, kinesku i rusku, pa ako bude još koja i njih ću šta fali, jedno desetak vakcina da ubodem pa da... i mislim svaku platiti 100 KM da ove farmaceutske kuće i zarade mnogo mi ih je žao...
Znaci ruska vakcina je dobra ali se nije smjela pustiti u upotrebu prije americke.Imam osjecaj da su vas Rusi opet preveslali.
Čovjek nije rekao da je vakcina impresivna, nego "...i uistinu su impresivni podaci o stvaranju antitijela kod pacijenata..."
cekajte sad, jel sad korona laz ili istina? da krenemo redom
Ko je rekao da je laz osim zavjeraskih ludjaka?
Ja mislim da ne treba zuriti sa odlukom o vakcinaciji prije nego cujemo mišljenja eminentnih strucnjaka u polju epidemiologije tipa Prof. Dr. Jelena Karleuša
Ako vakcina funkcionira, čemu prisiljavati ljude koji se ne žele vakcinirati ??
28 dana poslje...
Kakav smo dvoličan narod/i najbolje će pokazati puštanje u opticaj vakcine za covid.Odgovorno tvrdim da će BIH imati najveći postotak vakcinisanih ljudi.Živi bili pa vidjeli.
Impresivan si ti bolesnik, kuci svojoj mjere uvodi i familiju svoju vakciniši.
Zašto se ne radi na lijeku,umjesto na vakcini? Pa 80% ljudi i nema pojma da je bilo u kontaktu sa virusom!
@MrziteljPDA zato što je razvoj lijekova za virusne infekcije dosta spor i neefikasan
Lijek? Za virus? Kako bi bilo da se edukujes malo umjesto da lupas?