Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ako ste polupismeni preuzmite vijest sa drugih portala. Tegljac( remorker) je teglio maonu( barzu) u Albaniju. Doslo je do prodora mora i potonuca tegljaca. Na maoni se nalazi jos 11 zivih ljudi. Kapetana je spasila posada broda Split. To je brod duzine 190 m i sirine preko 30. O kakvom crnom brodicu pisete.
Samo je pomorski i rudarski kruh sa sedam kora. Odeš i ne znaš jel ćeš se vratiti kući.
ima tu jos dosta poslova,u kojima je tako
Ja kontam na Aljasku u lov na krabe,masno se placa
Kod nas malinar prevrnuo 10 miliona pa nikom nista.
e papane jedan, ne vrti se svijet oko nas a neko strahuje da li mu je otac, sin, brat ziv uopste.. boze jesmo propali mentalno