Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slusalica bluetooth,dva prijatelja vani koji su radili posao jedan nabavke,drugi rezervacije nekakve su ih imali na usima od jutra do kraja radnog-obojica umrli od raka mozga,jedan 35,drugi 39.Citajuci ovo povezem to.Imam je i ja,sad cu je naci i baciti.
ja sam cuo da se slusalica bluetooth bas treba koristiti da ne dodje do ovih stvari jer ima dosta manje radijacija od telefona.
@adointerista citao sad:2,4 frekvencija je frekvencija na kojoj radi mikrovalna,jedina razlikaizmedju bt,wirelesa i mikrovalne je sto je kod mikrovalne jaca struja.Organizam,imunitet,djeluje upravo na struju,dize odbranu kad je jaca i cuva od frekv.Kad je slabija prakticno te pucaju tslasi da org.i ne konta.Pravo zeznuto
Zbog tjelesnog oštećenja dobio milju maraka pomoći u 57 godini života. U ZBiH čovjeku od 67 godina života i 40 godina radnog staža uskratili ostvarenu penziju od 326 maraka a jednom nogom u grobu.
https://suna.e-sim.org/lan.692521/ Super igra
na izbor je čovjeka da li će ga koristiti pobogu