Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i bilo je vrijeme odavno.EU je projekt koji je bio zadnji ekser u kovčeg srednjoj klasi,i na sreću malobrojnih preostalih ,evo raspasti će se na proste faktore!
hahahahha pa moj ti svako se pozabavio sa sobom i svime sto ga snaslo i treba tebi neko da pomogne.. a smijali ste se i hodali i druzili i ljubili, na utakmice isli i sad kad vas je snaslo treba neko drugi ispastat..
Bošnjo čeka da "propane" Europa🤣🤣🤣🤣, Srbo čitao pročanstva babe Vange pa konta da zna budućnost🤣🤣🤣🤣, a Hrvoje kao i obično mudro šuti...a svi zajedno zadnja rupa na sviralici🤣🤣🤣🤣
Fale im Bake , Dodo i Cova da rasture EU
EU je neokolonijalisticka sila. Propadni vise
Ma ne rizikuje, EU je propala samo nam to još nisu javili.
To zbog Korone EU projekat propada ? A ja mislila zbog prijasnjih brojnih problema .....neslaganja clanica po vecini pitanja problema s migrantima Grckih dugova Brexita a ono zbog Korone. E nek si ti dokucio pravi uzrok svaka cast.
IEXIT
Evropskoj Uniji fali BiH. Brez nas nejmaju šamse za opstanak.