Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna puna neudatih cura, sve usijedalice gdje god se okrenes, jel to zbog ekonomije ili drugih stvari?
Sve neudate a ja p icke nisam vidio ima po godine
podrzavam protest, podrzavam stav da je svijet otisao u k\"#/c i da se ne cijeni nista osim novca, ali opet tesko se odreci moderne slike koja je nastala za 7 minuta uz upotrebu 3 boje i 4 poteza kistom ili rukom
Ne kontas, toga trebaju biti svjesnioni kojima je upuceno i radi kojih se sve spaljuje, odnosno ljudi iz vlasti
@slikar, nik ne spaljuju se historijska umjetnicka djela, vec djela zivih umjetnika koji su izmedju ostalog i dali podrsku spaljivanju.
budaletino unistavas zaostavstinu civilizacije. a konja u p.m.
Bogatasi su se davno udruzili i od nas otudjili, gledaju na nas kao na robove. REVOLUCIJA je jedini spas za ljude, zivotinje , biljke i ZEMLJU.
Svaka čast.Pohlepni bankari i biznismeni i njohove marionete su totalno uništili život na ovoj Zemlji više ni umjetnost nije bitna.Treba spaliti njih a ne slike.Revolucija!!!!
koje su ovo budale neka spaljuju svoje, a ne tudje slike u znak protesta
http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs predobra mmmm ...