Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao bi vas da li ih podržavate kad bi počeli protestovati i u Italiji.
Sve ove desničare Putin finansira i to javno.Znači da su "žuti prsluci" takođe Putinovo maslo.
Zuti prsluci su glas naroda koji sa platom ne moze da prezivi jer gospodin Makron stiti samo elitu,on je predsjednik bogatima. Uveo je poreze,one koji su bili poduplao je,plate su ostele iste a on nudi 100 eura vise.Penzionerima je obecao da nece dirat penzije pa ih je srezao.Francuzi su se digli jer kad poplacaju racune i njegove namete ne ostane im da jedu. Bukvalno i postanska markica je poskupila.Treba li jos da nastavim" Putine".
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Benito Mussolini=nesposoban čovjek, smetao je Hitleru da napravi 4 reich, tražio je pomoć od Švaba protiv Grka i da nisu došle Švabe, poppušila bi Italija i Albaniju. Italija je imala više mrtvih u ratu sa Francuskom, nego Njemačka od početka rata protiv Francuske.......
Ma nema sve dirhti pod podom muslimancina u Europi dolazi kraj islamistima u EU desnice pobjeduju svaka vam cast
Treba ih zamolit da nam posude zute prsluke na par mjeseci,vraticemo ih