Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E SVAKA TI DALA SARAJLIJO A I MENI BOGAMI,IMA LI VECIH SMRADOVA OD SLOVENACA, JER CIM PREDJES BIVSU IM GRANICU PREMA AUSTRIJI PRIMJER WC NA SLOVENACKOJ GRANICI PUN DO VRHA, A U AUSTRIJI I DALJE MOZES I BUREK SA PODA JESTI, I ONI U EVROPI, ONI SU U KURCU ....
pa U BOSNU SU USLI JOS 1993 PA STA MOZDA I PRIJE
Zemlja koju najvise mrzim poslije SCG je Slovenija. Mater im j....!
idi u stalu poturice i divi se tvojoj smrdljivoj bosni! poserem ti se na zemlju u kojoj nemozete kontrolisat ni 20% teritorija...
Iskrena sucut slovenackom narodu povodom ulaska u NATO. Zajedno sa clanstvom u EU vise ce ih to kostato nego ona izdavanja za bivse YU republike do '91. Nije suplja!
evropa ce ih progutati! Nisu ni svjesni u sta ulaze. Jebo Evropu! Moze se i bez nje! ha jel tako?
jebes evropu
I KARADŽIĆEVI SRBI SU UŠLI U ATOMSKI PROGRAM.
SLOVENIJA u stalu!
seljaci jedni krivo vam sto Slovenija udje u Evropu a za vas tamo nece biti mesta za sledecih hiljadu godina! umrite stoko jedna prljava, gadna i primitivna! ZIVELA SLOVENIJA
MRZIMO SLOVENCE!! JEL DE
ma slovenci pametni ljudi, nisu kreteni ko mi! cuj ratovati sa budalama oko neke zemlje?? da se zna ko je najjaci?? aahahaha ma daaaj, to vise ni turci ne rade. bas ste zaostali debili svi koji tu sad nesto serete protiv slovenaca... a u frizideru vam alpsko, thomy & friends! fala bogu, i kod mene su, jer nema boljeg! :)
Sad vam i oni smetaju, joj kakvi smo mi kreteni. Sve ovo sto nam se desava i sto ce nam se jos desiti, nije bez veze, nismo bolje ni zasluzili, samo steta fine raje.
Volim Slovence.
Sve slovence na kolce pa fino peci na jakoj vatri !!! Jebem iz sloveniju i sve slovenke u picku! Dabogda im se Triglav bio nadgrobni spomenik!!!