Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve sto se pljeni to ide za humanitarne svrhe ukraini. Bravo!
Po kojem osnovu? Ja sam rus i treba mi uzeti vikendicu na moru? Hahaha
@HALAhovakarina Treba konfiskovati svu imovinu bosnjackih terorista koji su ratovali u Srijiji i taj novac podijeliti sirijskim izbjeglicama
To je ta demokratija. I pravo na neotudjivost imovine. Jos malo pa ce hapsiti sve ruse koji se nalaze van Rusije. I onda kazu dignite pobunu protiv Putina. Sloboda Ukrajini, sloboda svakom neduznom covjeku.
Ne znam jesi li gori ti ili ovi što ti daju pluseve
To su mijarderi koji podrzavaju svu ludost koju Lutin sprovodi, naravno da ih treba loviti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
italiano vero
a koja je fora zapljene , mislim sta je krajnji cilj, jedna jahta je tim ljudima nebitna
Hocel je prodavat da se dogovorimo?
Slazem se da im se treba zaplijeniti imovina, jer su se ti tajkuni obogatili na tranzicionim pljackama. Treba sve ove jahte prodati i novac dati ruskim radnicima koji rade kao robovi za nekoliko stitina evra mjesecno dok gazde plove u jahtama od po nekoliko stotina miliona evra
Ova količina mržnje i fashizma u komentarima samo govori koliko je krezava rulja zaglibila u vlastitim ghovnima i primitivizmu! Nije im izgleda jasno da ako se oduzima imovina danas nekome samo zato što je Rus, juče nekome zato što je Jevrej, sutra će nekome zato što je Bosanac/Hrvat/Srbin ili može bilo kome iako taj neko nema veze ni sa čim! Švabe već lupaju radnje i šaraju ih samo ako je vlasnik na bilo koji način ruskog porijekla, i to je vama beštijama ok?!
Da nisi i ti milijarder, slučajno??😄
nek se oduzme svakome ko se ponaša kao Rusi danas, šta je problem?
Imali kakva aplikacija za pratiti jahte baš bi bio interesantan maping
Koji je sad ovo lopovluk jbt! Bezveze ljufima uzimas samo jer su Rusi!?? Hahahaha! Koji idiotluk
ne ,nego eto što su pravoslavci, zadovoljan??
Bravo! Nek plove po ruskim hladnim vodama, a Mediteran nek zaborave polako.
Imaš Jahtu a nemeš nikuda. Dosad su Rusi prali strašno puno novca a da niko nije pitao čiji je to novac. Naravno ruskog naroda, kad su ovce ...
Kad je BiH postala zvanično država mnogi ljudi u Sarajevu su dobili zvanična rješenja na posjedovanje stanova od tadašnje zvanične vlasti i države. Nakon rata predratni vlasnici su se vratili i potraživanjem vratili svoju imovinu koju su dobili dzaba od bivše Juge i prodali je. Zato se sad pitam kad prođe ovo njesra hoce li se npr pravi vlasnik Sber banke vratiti i potraživati svoju imovinu, ili ovi oligarsi svoje jahte?
Koga boli briga, treba oguliti fašiste do gaca
Kada će sankcije našim političarima zbog neradna i pljačke, kada ćete njima zaplijeniti imovinu???
Znaci ja se obogatim podje rat i odem u drugu drzavu s nekim skupocjenim autom i oni meni to oduzmu samo zato sto pripadam nacionalnosti drzave koja ratuje????
Ovo je sada previse, zmaci svi rusi su sada zlocinci, to mi nesto pozmato MUSLIMAN=TERORISTA.
Zapad fasisticko smece
Zapad se zaklinje u privatnu imovinu ali izgleda proradio nagon za pljačku. To najbolje znaju.
Nagon za pljaćku zapada? Pa Rusija je krenula da ukrade cijelu jednu državu od 45 miliona stanovnika.
Ajd da vidimo koliko će ih hrvatska zaplijeniti