Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam. nije joj jednostavno tu mjesto. samo se i tu trebaju poceti okupljati nindze
to je pravo lice zapada. nema zabrana gradnje crkava tamo gdje su muslimani vecina, niti referenduma kao ovdje i u svicarskoj
a gdje su to muslimani vecina na zapadu? sta ti brljavis? '
@kraftwerk pazi. u Njemackoj s tim nema problema. gdje ima problema su oni koji su kroz istoriju deklarisani kao assholsi, dupelisci i kvislinzi poput Italijana, Svicaraca i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Italija je inace poznata po tome da ima tradiciju gradnje dzamija...jos je tamo i Vatikan kao drzava u drzavi...sve to zabranit ili samo stavit pravilo reciprociteta, ako se crkve smiju gradit u drzavama od kuda dolaze oni koji zele dzamiju, onda se i dzamija moze gradit ovdje...svi znamo rezultat toga i tako se nista ne bi gradilo
STA NAM RADE! STA NAM RADE!?!? ALLAHU AKBER! ALLAH CE IH SVE POMLITAVITI! NEVJERNICI! ALLAHU AKBER! NEK JE SVETO IME SINA BOZIJEG ALLAHA! ALLAHU AKBER!
Mislim da bi i munara džamije trebala da bude kriva, pa bi onda sve bilo u redu !
I da hodža uči na talijanskom jeziku.
ukinut dzamije u eu ,a sve muslimane pokatolicit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Više stotina ljudi potpisalo je peticiju..." a onda ..."Ukoliko gradski savjet utvrdi da je validno prikupljenih 1.800 potpisa".
stotina i hiljada je radlika tako da se moze reci stotina... logicno :)
@blackspawn Osamnaest stotina. Sedamdesetosam stotina.... :-)))
sta ce dzamija u italiji alaha vam?
Ako nista ne pomogne pomaze zolja. Il dinamit.