Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi svi ovdje nevidite rizik toga masovnog naseljavanja!! Sta np ako za 10-20 god. u njemackoj budu ovi vecinski stranci i oni ili njihova djeca u opstini ili u nekim visokim preduzecama ? Taj narod samo djeli jesi arap alevit turcin ili Kurd sto vec i rade u njemackoj ili austrji oni su zasrali svoje zemlje sad bez kontrole to hoce u evropi
Normala, kod nas vrate avionom grupu iracana sa vizama a u zemlji 10 000 ljudi bez ikakvih dokumenata, gdje prestaje logika, pocinje bih
Kad se dokopaju npr. Njemacke bez papira prihvate ih i uvode u administrativnu proceduru i dobivaju status migranata. Kad dodjes u istu tu Njemacku sa laznim pasosem i vizom i uhvate te status je kriminalac pa ko god da si.
Što se petljaš gdje ti nije mjesto abass?
Kome će Papa prati noge kad imigranti odu?
Neoliberalna ljevica i Sorošijada na haparatima :(
jaaaa. zato ih sad salju sve za bosnu....
Bravo.
napokon nesto pametno od desnicara
Ovi sto prose, "sisterka" i to, po parkinzima, trznim centrima, semaforima..polako postaju pravi davez..
Borba protiv soroševih ideologija o izumiranju nacionalnog će uvijek biti u medijima ocrnjena kao “ekstremna desnica”.
Sve će ih protjerati za Bihać he he
jble vas vise dzamije vase!
Palermo je nekada bio najbogatiji i najveci grad u Evropi. U njemu su bile 333 dzamije, a ostao je sada samo hamam od posljednjeg orijentalnog kupatila koje im sluzi za turisticku promociju.
@Libertino Naravno protjerat!Evo i sad ,koliko god dolazili ,vise vas se protjera!
Ma samo ih deportuj u Krajinu, ionako je Krajina pusta ostala, mlado, skolovano, pametno je vec formiralo porodice u Njemackoj, Austriji, Svicarskoj....treba prazninu popuniti!
Premijer Giuseppe Conte pozdravio je novi plan kao "veliki korak naprijed" i istaknuo je kako je uvjeren da će to dovesti do bržih repatrijacija, prenosi Reuters. Dakle ciko sa slike , Salvini i "ekstremna desnica" - uopce nisu na vlasti.
@Kinsky Europa vise nece migrante zbog jacanja desnih politickih snaga. Ovu agendu o migrantima mozes prodavati samo u BIH.