Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek " iz vjere " zivio zivotom ispunjenim grijehovima i skoncao na najgresniji nacin . irony meter explode !
Hem pedofil, hem samoubistvo... Ni jedno nije po katoličkoj vjeri dozvoljeno. Očigledno lik koji je zalutao u svećenike.
Red bi bio i da katolička crkva u BiH prizna i počne da rješava probleme svećenika-pedofila, a ne da ih brani i zataškuje kao što je to radio papa Ivan Pavao II.
U Sarajevu se jecaji ćuju do neba, jer su oba Hrvata u ovom gradu na poseban način zlostavljana... Srećom, Papa Ivan Pavao II je skrenuo pažnju svijetu na BiH i problem etničkog čišćenja u kojem su se našli kao žrtve svi narodi u BiH i konačno je to moralo stati... I stalo je. Došao je Dejton, morao je doći, jer Papa se zauzeo za BiH... Da, gdje smo ono stali, a kod pedofilije, pa jeste u Sarajevu nije bio u Crkvi zabilježen niti jedan takav događaj... Zulfiqar jesi li razmišljao možda o cjelovitoj BiH... Ja svaki dan o tome mislim i to želim... Za tebe sumnjam.
Sve pedofile treba osuditi, slažem se. Nego, šta kažeš na muhamedov brak sa šestogodišnjom ''ženom''? Evo linka sa BiH interneta, da ne bi bilo da izmišljam... http://www.***/forum/dijalog-sa-nemuslimanima/za353to-se-boziji-poslanik-muhammed-s-a-w-s-o382enio-ai353om-tako-mladom!/?wap2
Malo savjesti nije na odmet.
Vatikan je Sejtanska vjera koja promovise Egipatske bogove. Od odjece sto nose to zgrada pa do Obeliska usred Vatikana.Cak i Pape se sahranjuju na isti nacin kao egipatski faraoni. A raja ko raja blesava nista to nevidi niti primjecuje.
islam je vjera koju je osnovao pedofil
sejtanska vjera bi po difoltu mogla promovisati smao sejtana, nikako bogove, makar egipatski bili :D ali hajde ti sad ogranicenom umu uvedi logiku u sistem razmisljanja :)))) mission impossible...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)