Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocrkali u najgorim mukama sve do jednoga i svatko tko ih podržava :)
Siptarlji ....budale !
A di pasoš ?
Smrdi idilovci mogu lagano Franji podvat frulu.
stop kozojebima stop terorizmu volimo te papa više od ćevapa
Ovaj IDIL se financira iz Saudijske Arabije koja je leglo vehabizma.. Islam je na dobrom putu da se izjednaci s fasizmom.. Hadz u S.Arabiju je posebna prica.. Tamo nema mjesta da drugog i drugačijeg.. Svijet je to skužio samo je pitanje vremena kad će se rat iz Damaska preselit u Rijad.
https://www.youtube.com/watch?v=UciDN2bEXY8
Islam nije na putu nego budale i narkomani. Isto kao sto ima pedera popova i zena popova...jel to krcanstvo. Hitler je bio katolik...Staljin pravoslavac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Papa ne brini, najvece zrtve idila su muslimani, male su sanse da ce tebe napadati, imas jaka ledja koja daleko u pozadini kontrolisu idil, jedino ako oni ne dozvole.
Na kakvim si ti drogama !
IDIL nije nista drugo nego sredstvo za zakuhavanje 3. svjetskog rata koji je indirektno i poceo, samo se borbe vrse u pustinji.
neki dan je IDIL prijetio i Meksiku
https://www.youtube.com/watch?v=UciDN2bEXY8
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Četiri IDIL-ova Borca iz Banja luke uhapšena zbog planiranog atentata na Papu
Oprostite ako sam povrijedio Lešinare, taman još jedan minus pa da kažem cijeli tim bez klupe se oglasio. Nemojte se vrijeđati ovo je bila asocijacija, kad ga niste ubili kad je bi u Banja Luci, doduše možda vam je onaj prošli bio draži, jer nije govorio da su katolici i muslimani braća.