Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta smo to mi bolji? I mi skoro dvadesetak godina biramo iste idiote. Svi nesto jedva cekaju da kazu kako su Amerikanci glupi, ma istina je da prosjecni Bosanac nije nista pametniji.
znaju i oni da je pravu stvar odradio u toku svog mandata
George W.Glupson :D
Frajer je glup, ubjedljivo najgluplji predsjednik u historiji SAD-a....
...generalno...pučanstvo ima istančan osjećaj za izabrat' najvećeg idiota...
smijesno...
Pa ja sam rekao da su oni stoka fašistička !!!
sreca pa im prosjek popravlja onih pola miliona iz bivse yuge....inace bi jadni ameri pocrkali od gladi...:)))))))))
I kad kažu da Amerikanci nisu glupi...Mislim, nisu svi ali bar 70% sigurno je glupo!
Amerikanci vole da otimaju,a upravo Bushovom politikom je i pocela invazija na Bliski istok i otimanje njihovih naftnih polja,pogana je to nacija a on jos poganiji predjednik.
Zna se to desiti u drzavama gdje mozak kaze pa-pa...
Također prema Gallup-u: 46% Amerikanaca su kreacionisti. 32% Amerikanaca vjeruje u "inteligentni dizajn". 21% Amerikanaca vjeruje da postoje vještice sa magičnim moćima. 16% Amerikanaca vjeruje da je Obama Musliman. `nuff said.
Pa dobro i ja vjerujem u "magiju" al ne onu mainstream magiju da mozes pomjerati stvari :) I toga se treba kloniti :P