Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na indexu pise da neka zena iz Sarajeva zna gdje je avion. Pa majka mu stara, zar se vise vjeruje radaru nego zeni iz Sarajeva ...
Da li je on bio dužan, našla bi njega banka treći dan. Ovako ne jebe niko da traži, ako usput šta nađu dobro je.
http://sisiczijad.wordpress.com/2014/03/30/nestanak-mh-370-ii-dio-kako-podici-globalni-regionalni-stepen-sigurnosti-letenja/
"Zaprimili" signal crne kutije:)! Hahahaha :)! Journalist journalist:)!
ma dajte vise....javite se kad ga nadjete.....mozda godine 2150
Samo idioti mogu povjerovati u ova sranja. Ovaj avion je do sad odvezao još jedno 15 linija, a na putnicima se vrše neka nova ispitivanja, djelovanje novih virusa i sl.
Mnogo mnogo pregledanih filmova je iza tebe xd
"Nakon više od mjesec dana potrage za malezijskim avionom MH370..." - kako može biti više od mjesec dana potrage kada je avion nestao 8. marta a danas je 7. april? To je potraga počela unaprijed?!
vozač slušao metalike i ajronmejdene. zato je pao
Molim vas nadzite ga vise
Daj Boze da pronadju crnu kutiju i ostatke aviona te na taj nacin pomognu porodicama stradalih.
Zaprimili???
Možda ima i "protivprimili", pa je to antonim, samo mi to ne razumijemo. to je Rvacki.