Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će vazdušni udari na Brisel. Rekao je predsjednik Francuske da će udariti po teroristima. Ode Brisel u PM.
Ja sam rekao bice svega po evropi otkad su poceli dolaziti izbjeglice bez problema,a medju njima se uvijek nadje koji terorista.Iskoristili su svoju priliku da lako i bez problema dodju u evropu,mislim da je ovo tek pocetak nazalost...
koliko jos ovih manjih celija ima po evropi bog te pito. vjerovatno samo cekaju da krenu. kako li ce se evropa sad postaviti prema izbjeglicama? da li ce ih pustati u njemacku, svedsku, dansku ili ce ostati zaglavljeni na brdovitom balkanu?