Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HERCEGOVACu kretenu, idiote, djubre jedno hercegovacko, bila je i kod mene oluja i u kuci i okolo kuce. Radujem sve svakom zlu koje zadesi SAD, neka bar malo osjete zla koje oni cine svakodnevno diljem svijeta. A sve to u zelji ne bi li se nesto u n jihovim glavama promijenilo i poceli bar malo vise da budu obazriviji, da shvate da su ljudi svi bilo gdje da zive, da imaju svoje zivote, pa kavi god bili, da imaju svoje snove, zelje, ceznje, strahove; da imaju svoje domove pa makar u satorima zivjeli, a onda dodje americka oslobodilacka vojska i oslobodi ih svega toga, jarane moj hercegovacki.
\'egzil\' koji si ti KRETEN I IDIOT dao bog pa ti oluja u kuci bila djubre jedno.
tuga :P :D
Sirijski opservatorij za ljudska prava sa sjedistem u Londonu javlja da je u pitanju 220 zrtava oluje. Bilo istina ili ne dajem svoju punu podrsku snagama oluje - samo naprijed olujo.