Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i love Hilary,
dvije tri familije im vode državu a nama predavanja drže o demokratiji.
što će reći....kraj imperije
Ti Amerikanci isti idioti ko i MI balilije!!Neko te ebe 25god i ti opet kazes dobar je hahah Truju i ubijaju americki ebeni narod i stoka opet :D hahhaha Glupi ljudi inace trebaju samo da budu JEFTINA RADNA SNAGA BEZ ZIVOTA I ROBOVI
69, do you think what i think ?
Izbori su cista formalnost za gradane-ovce,zna se ko bira predsjednike i u cijoj sluzbi,hilari ce dobro doci da nema mira na bliskom istoku,ali i sire..
ja mislim ako ova stvarno bude kandidat da ce Republikanci lagano dobiti....
Hillary JeBe.li ti covjek ista sa strane,popusi li mu Monica Lewinsky kao nekad... I znas li onu pjesmu-- Djaba svi ste isti svi ste ista govna.:)
Na zapadu ništa novo: kad nije bush onda je klinton. Kad će sudnji dan, zna li iko?