Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četvrt stoljeća od početka rata u Bosni i Hercegovini, više od 20.000 preživjelih žrtava seksualnog silovanja i dalje traže pravdu
Čist dokaz da je komunizam neviđeno zlo. Mi smo ga se nakon 50 godina mraka i torture, hvala Bogu, riješili. Proklet neka je bravar i svako ko tog zločinca hvali.
seksualno silovanje ? kakav je to izraz? silovanje je termin koji je skoro uvjek odnosi na prisilan seksualni čin, naglašavati da je seksualno je banalnost.
Nista ko americki gvantanamo, svima prosipaju pricu o ljudskim pravima, a krse ih ko rijetko ko
@Aparatura U Titovo zloglasno doba bile su ovakve torture i gore...komunizam je zlo.
Ovako Amerika blati nekogau ocima svjetske javnosti kad im ne mogu nista, a vi potplaceni novinari sirite ove gluposti!! Zasto ne pisete o Gvantanamu u Americi i torturi koja se tu sprovodi ako vec brinete o ljudskim pravima ?
Ispovijest zatvorenika iz Sjeverne Koreje: Mučenja, silovanja, premlaćivanja...----- Tako su i u bivsoj Jugi govorili za Goli Otok, nestade komunizma, kom.partije, Tite a sve ostalo otade, cak ni za koru bajatog lebca nisu u stanju sebi zaraditi nego to ocekuju od drzavei drustva kao sto je bilo u doba komunizma ( radi koliko mozes uzmi koliko trebas).
pa zatvor ko zatvor ništa novo ,tko je svagdje
Eto ko fol Guantamo i USA zatvori nešto bolji.
U Gvantanamu je bolje??
Pa to je zatvor, nije hotel. Ima neke istine u ovome, ali je vjerovatno prenapuhano, obzirom da je izvor teksta sigurno neki američki medij.
Kad ce prica o Gvantanamu? https://www.youtube.com/playlist?list=PLLP6-3zr9lblI8i-d3vB_WxWjimHhKWF8
A ima li sta iz pretrpanih zatvora??
Vjerujemo ti, reci koliko ti je dao smrdljivi CNN.
@gooUser1602753436 Zamisli nakon silovanja, mučenja, ubijanja 1992-95 dođe lik i kaže da je laž...