Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nase trziste idu posebne vakcine, isto nutela -u Njemackoj 20%ljesnjaka , kod nas 11%
Haj se dogovori sam sa sobom,politicari hoce da pokradu novac a ekonomija propada?! Ne moze i jedno i drugo,novac mozes ukrasti samo ako ga ima dovoljno da se ukrade... korona ne postoji ali ljudi uniru u nekom mizernom procentu - ili umiru ili je nema,ne moze oboje... I na kraju nabijem tebe i sve ove idiote po sumama koji su se docepali interneta i otkrili da svijet postoji i izvan njihovog sela!
Kod nas idu one što su 95% neefikasne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čudni su brojevi ali eto hoće da nas napune vakcinom, nemam ništa protiv vakcina ali ovo je nešto brzopleto, jer brojevi ne opravdavaju ovo sve, 99,4% koronu će imuno sistem čovjeka pobijediti a vakcina ima efekat 90% sad ga mediji podižu na 95%, brojevi nikako ovo ne opravdavaju možete vi pričati šta hoćete ali brojevi su činjenice, kao što doktor iz Hrvatske reče mene ne zanima šta mediji pišu mene zanima popunjenost bolnica koje nisu prešli 20%
u Sarajevo brate, opca 90% , podhrastovi 95%, jedino da Sebija aktivira i drugi dio KCUSa za srednjoteske pacijente u sta sumnjam
Brojevi su samo brojevi, tek postaju statističke činjenice kada im dodaš kontekst. Ovdje porediš dva broja, koja nemaju veze jedan sa drugim, imaju otprilike istu korelaciju kao postotak smrtnosti u Africi i postotak nezaposlenosti u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To me ne zanima necu se vakcinisati. Bog zna sta su stavili u to. Cuj samo to za par mjeseci se napravila vakcina hahahaha. A inace je prave godinama.
Zasto prije Božića, zašto ne oko Muhamedovog rođendana
“Oni će sami stvoriti viruse i prodavati vam lijek. U tom procesu će se pretvarati da im treba vremena da bi pronašli rješenje koje već imaju.” Muammar el Gadafi u obraćanj Skupštini UN 2009. godine.
Nama još nije stigla ni protiv sezonske gripe a u oktobru je zadnji rok da se prime pa o čemu pričamo kad je BiH u pitanju, u Evropu možda ali mi smo samo na karti u Evropi.
Vala red bi bio vise
Sta bi sa Putinovom vakcinom??
@rahmetlijaTito PutIN PutOUT
Samo lažu,stalno nekakva vakcina,a nista kd toga. Šta bi sa Ruskom?
Do tada ce morati praviti drugu!! Ovaj ce postati mnogo drgaciji!! Djelovanje ce pasti na 50%
Čijeg Božića?
@FootsieGirl I koje godine? :) Svake godine imamo Bozic :)
Dok se ne vakcinise 60% stanovnistva tesko da cemo se rijesiti korone! Bitno je sprijeciti da se virus ne prenosi, suzbiti ga, a samim tim ce isti i nestati. Nema nam druge!
Ali opet će onaj majmun iz one svjetske zdravstvene organizacije reći kao i da vakcinom to nije kraj pandemije hebem ga uta
Znaci Srbi ce cekat 14 dana duze u odnosu na ostale.
Sjooo sad kad krene çipovanje, pa se vratiš sa vakcinisanja uzmeš da dr.aš telefon i nađeš sebe na popisu slobodnih mreža ;)
@oko_paša84 Odlicno!
Prvo Kinezi da prime vakcine jer su oni sve započeli