Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj bože pomozi im, a ko im je po vama vjericima poslao zemljotres? Da nije možda baš taj bog koga vi sad molite za pomoć, hem ste glupi hem ste licemjerni.
Dusa draga....okanite se ruznih komentara i provokacija,pomozite ako mozete,ili vijest jednostavno zaobidjite! Boze,pomozi im!!
muslmani i srbi su idioti a hrvati su im braca .. nedaj boze da se tako nesto ne desi u Bosni..a vec se desavalo ..
Neka im je dragi Bog na pomoci... jezivo zaista... ogromna tragedija. :(
Mogao si pozeljeti srecu svim spasiocima. Ali ne, tebi je nacionalni identitet smisao i svrha zivota, bitno je da su to srpski spasioci...jadno da ne moze jadnije...ne mrzim srbe, imam dosta prijatelja srba, ali mrzim onoga kome je to najbitnije, pa sve ostalo ;)
Neznam o čemu pričaš,ja sam poželio sve najbolje momcima i djevojkama koji su se mogli vratiti ali nisu htjeli,željeli su da ostanu i učestvuju u spasavanju.Pa vi mrzite sve što je srpsko čak i kad je riječ o plemenitim djelima.
mami ti to raso prosipaj, nisi ti pozelio srecu nego si iskoriostio priliku da se fatas srba.... nidje veze. naravno da im se treba pozeljeti sreca, ali ti to radis da provociras. a sad jos nemas mu.da da kazes \"pa sta, provociram\", nego se tu ko cudis
Ja sam gamad što sam poželio sreću ljudima koje traže nesrećno nastradale???Baš se pitam ko treba da ide...
@raso i @aha ma.rs sa komentara gamad jedna...o cemu vi pricate dok citate nesto vako strasno... jadni ljudi
strašno! :(
Boze pomozi im! :`{
Jel to srpski junaci traze opet skalpove po rusevinama neduzni ljudi? Pagan jedna licmjerna, vi kao sada glumite ljude jel? Cedo ostaje cedo sta god uradio.
Puno sreće i zdravlja želim pripadnicima srpske žandarmerije koje traže nastradale u nadi da će istrajati do kraja.
Ljudi uplacujte lovu. Stid da vas bude!