Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljak, trebao si upotrijebiti slovo \"C\" za ovu budalastinu sto si iscrtao..Kakakv si ti blesnik ni krmak i kukavica Jadovan ti ne moze pomoci..
zamisli nivo obrazovanja tih muslimana ne znaju engleski,stoka a i jesu svi odreda pederi i teroristi,isto ko i ovi ovdasnji sljamici iz okoline republike srpske $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$
Sta ih imaju ispitivati kad se uopsteno zna da Arapi je.bu sve odreda i musko i zensko, i koze i kamile, a za pitanje hoce li biti teroristi: NARAVNO DA CE BITI..
Jes, jos da neko vjeruje u ovu islamisticko teroristicku propagandu. SA-X, kad ce te prestati objavljivati ovakve ublehe od kojih se pale ovi domaci mudzahidici. US vojska je na casnom i postenom zadatku sirenja demokratije i ljudskih prava i ma koliko pokusavali istinu necete sakriti. DEMOKRATIJA JE SAVRSENA, a sve ostalo je laz i ubleha!
mali dzihosi su utabani u stazu, nakon sto je kamera ugasena
NARAVNO DA PITAJU, LJUDI UVIJEK KRECU PRVO OD SEBE.
jadni ste ameri
ja bolesna coeka
rusi su bolji, oni bi objavili k
PEDERCINA AMERICKA, NEK SE JE... SA BUSOM I OBAMOM. MAMU MU FASISTICKU
kako bih ti ja mamu volio ispitati pa je malo preko koljena....