Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni ruščići i jadne šijice,huda majko,cvjetići pravi,ne bi mrava zgazili.. Sve "civilni" avioni a Sirija puna tenkova,raketa,oružja i eksploziva svake vrste ruske proizvodnje. Sve se cvjetići žale na propagandu a propagandna mašinerija im jača nego srpska i glavno oružje te propagandne mašinerije je "svijetska urota" protiv njih cvjetića,koji ne bi ni mrava zgazili.I nebi ali bi poubijali svakog muslimana do zadnjeg. Da nema redovnih "civilnih" dostava iz Rusije i Irana,Assada bi već u kovčegu pronosali.
TALIB ne jedi govna imas palestinu branite je sa bracom saudijcima al u kurcu sve bi vi dali za dobru picku....
Evo sta urade j****i ameri... Siriju, koja je sa Rusijom bila u savrseno dobrim odnosima, nacini protivnikom iste te Rusije!!! GADITE MI SE ameri govna jedna!
Pa ovo stvarno nema smisla... Organizirana hajka na Siriju - nekidan bojni otrovi (!), a sad rakete na PUTNICKI avion. Ovo je tako jeftina propaganda u korist USA da mi se povraca. Prvo: Niti jedan putnicki avion NEMA uredjaje za registriranje i otkrivanje ispaljenih raketa u njegovom pravcu. Drugo: Ni najbolji pilot na svijetu, manevrom PUTNICKOG aviona (maksimalni nagib 30 stepeni) ne moze izbjeci raketu ako je ispaljena u njegovom pravcu. Ocigledno su se i rusi ukljucili u americku hajku na Assada (Boze, zasto li???)
Assad je genocidas kao i tvoji u Hagu
svi normalni izbjegavaju Siriju, a ove sovjetske budale direktno preko Sirije
Jebo ti li Soviet ženicu!