Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"OKLEN\" VAM JE \"VOVAJ\" NOVINAR te valja ovakve budalastine: \"PAKISTANSKE KOLEGE da su ispalile najmanje četiri rakete na teritoriju sjeverne države Pendžab.\" Vjerujem da je ovaj novinar sarajevo-x-a zavrsio mejtef, ali ga je hodza pocesto vodio \"nasamo da ga Huci\", masalah..
Islamski fundamentalizam u ovom trenutku stvara novi tip \"plavog teroriste\" sa plavim ocima. Na podrucju Zenice postoje logori za obuku terorista, a jezgra radikalnih islamista pristalica vahabizma vidjena su oko Bihaca i Maglaja. Rizik prisustva Al Kaide u Bosni potice od bivsih boraca islamskih zemalja koji su u medjuvremenu dobili bosanske pasose. Nedavno je devet bosnjackih funkcionera optuzeno za korupciju posto su pomogli da 741 arapski borac poslije rata ilegalno dobije bosansko drzavljanstvo. Vasingtonski casopis \"Odbrana i spoljni poslovi\" objavio je da je jedan od vodja Al Kaide - Kalid seik Mohamed - odlukom sarajevske policije od 30. aprila 1994. godine dobio potvrdu o bosanskom drzavljanstvu, a zatim i bosanski pasos. Americke vlasti su ga uhapsile u martu 2003. godine i dovele u vezu sa mrezom islamskih terorista u BiH.
islamo-fasizam je puno gori i opasniji od hitlera