Ne žele da ih povezuju s ledom
2
Island želi promijeniti ime, koji je vaš prijedlog?
Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gayland
lslaMd
Radio sam u firmi u kojoj mi je šef bio jedan Islanđanin. Prema opisu kako izgleda ta zemlja i kakva je klima i sve ostalo najbolji naziv za tu državu bi bio: VUKOJEBINA. Elem država zvana bježi koliko te noge nose ....
Bas me zanima koji je prosjek godina na ovim fan stranicama za komentarisanje :D
Kit (A) land , baš originalno jer ima kitova a ima i zemlje, nije sve u ledu.
Nek samnje cijene na neki nivo koji je pistupacan srednjoj klasi zapadnih drzava u Europi i to je to. Nije ima nista da odbija, bio sam i sve samo sto je uzasno skupo. Pizza u prodavnici kosta 10€ a u Pizzariji skoro 18€!!!
Jos noviji Pazar
The Country Formerly Known As Iceland
SiSland
pooshikooractkotejeebbemozeislandibeztebe
http://www.inspiredbyiceland.com/assets/50a392a001d85.jpg hahahahaa ovo na njihovoj oficijelnoj stranici za prijedloge :D
hamo upisati svako sifru sa slike iznad:JYAWE, evo i moje pa da vidimo cija je bolja
\'YPUMU\' isto kao sifra sa slike iznad....
K\'o njima su jako bitni naši prijedlozi...
Hercegovina i Bosna
ma cuj ti nas nek se zove nek se zove hahahaaaa...nek se zove, nek se zove \'\'Zahebiland\'\' kad su vec greskom dobili ime :)
Herceg Bosna taman treci entitet