Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, aferim Island....
H V A L A I S L A N D ! !
Bravo island!
kapa do poda toj udaljenoj i usamljenoj zemlji i njenom narodu!!!
www,renesansnakraljevstva,co m Igra za svakoga ko gotivi historiju. Godina je 1479 jos malo.Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba.. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igraqjte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
mi Iranci častimo Islanđane najboljim perzijskim tepisima ! svaka čast Island ! Izrael ej teroristička tvorevina koja mora nestati sa lica zemlje radi dobrobiti cijelog čovječanstva !
Ma jedna od rijetkih drzava koja ima m.uda da kaze istinu cijelom svijetu... Dok USA kao jedini finanser najveceg terora u svijetu podrzava cioniste u njihovim zvjerstvima, koji su skoro ekvivalentni onima iz 2 s.r., Islandjani su smogli snage da pljunu i cioniste i njihove sponzore u lice i kazui im istinu... Palestina u najgorom mogucoj opciji mora imati svoje granice i to one prije sukoba iz 1967... Ako bi mene pitali, ja bih sve cioniste vratio odakle su i dosli u proteklih 60 godina i ostavio one jevreje koji zele zivjeti kao i njihovi preci zajedno sa muslimanima u zajednickoj drzavi Palestini... U tom slucaju...na hiljade cionista bi bilo osudjeno na isti nacin kao i nacisti poslije 2.s.r. za nevidjene zlocine protiv muslimana Palestine... Izrael nema buducnost...i mogu birati izmedju dvije opcije...ili ce u miru samovoljno otici iz tudje zemlje...ili ce se suociti sa preko 400 miliona muslimana iz drzava koji ga okruzuju... Taj dan je blizu...
to je to, dosta mi je vise sarajevo x-a i njihovih izvjestaja, novinari su im na nivou orangutanaca
Island nije u EU !
..Islandjani su u pravom smislu cool ljudi ne samo sto su dosta sjeverno vec doslovno..imaju i veliki visak djevojaka tako da ne znam...lijepa zemlja..preporucujem svakom da je posjeti..
Island = Islamd ;)
molim isladn da prizna cengic vilu i otoku kao nezavisne i samostalne drzave