Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bi dale naše mudre glave kada bi smjeli u sred Evrope u BiH izdavaati fetve (ne dao nam dragi Bog)
Učenjaci, a kletve bacaju kao nekakve babe.
Badnjak se seče pre izlaska sunca. Domaćin sa sinovima ili unucima (obavezno neko mlad) ide u šumu da seče badnjak. Pre nego što ga poseče, domaćin mu se obraća "Dobro jutro badnjače i čestit ti Božić". On predstavlja živu osobu i domaćin mu se tako i obraća. U nekim krajevima domaćin prvo prinosi darove badnjaku, vino ili med, pa potom pristupa seči. a kakvi su ovo vracevi, pricaju zdrvima :)))))
Jok trebaju prizivati na rezanje glava nevjernicima.. pa ovo i jesu pravi vjernici... sto vise spasiti u ime boga.. a ne unistiti..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jel samo krivolov zaštićenih vrsta, ILI KRIVIOLOV GENERALNO ?? Što je ovaj islam oprezan :))))))))))
@Baton® OVdje nema fetve ni za krivolov, jer bi bar pola funkcionera SDA automatski izgubilo NAMAZ :))))))))) & Jebi ga, FETVA JE JEDINO ŠTO POŠTUJU U OVOJ ZEMLJI !
Kada je u vrijeme rata zabranjeno ubijati životinje osim za hranu, šta tek reći kada je mir i nije u pitanju za hranu? Mislim da je ovo svaki musliman trebao znati, ovo je samo onako cisto formalno ozvaniceno.