Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKADEMIK VIDJECES TI AKOBOGDA KADA UMRES KO SU I STA SU *OVNA,A NECES SIGURNO VJECNO ZIVITI :D!DA ALLAH OLAKSA BRAĆI U PALESTINI!TREBA IM NASA PODRSKA DOVAMA AKO NIKAKO DRUGACIJE!
@:) Haj ti Meni daj svoju mamu, ja ti mogu napraviti braca, da se imaš s kim igrati!!!!!!! A ako ti mama hoće, mogu napraviti armiju, koja bi išla da brani Palestinu!!!!!!!!!!!!
haj ti sam sebe zapali ucinices uslugu svijetu :)
Hajmo Braćo, da palimo sinagogu u Teheranu (Sarajevu)!!!!!!!!!!!!!!! Sastajanje kod: Begova Džamija 09.00, Careva Džamija 09.00, Džamija Kralja Fahda 08.15!!!!!! Odatle se svi nađemo kod pozorišta, i odatle pravac na sinagogu, da istjeramo židove!!!!!!!!! ŽIVIO HITLER!!!!!!!!!!
Sto braca ne idu da pomognu \"braci\"?! Evo ovi Alzirci sto su dosli iz Guantanama, mogu odmah dok su jos friski produziti za Palestinu... A i ovi ovdasnji net ratnici, eto im prilike da konacno ostvare svoje zelje za ratom i borbom... I jedno i drugo ih cekaju na Bliskom Istoku... Ajmo okupljanje kod dzamije pa pravac aerodrom... Nemojte mi sad reci da necete?! :) Gdje su sad onaj Iranac, Drogba i Hamza505 ?! Stvarno sam razocaran, ako nisu otisli vec i ako vec nisu u Gazi :) A mozda i jesu dok se ne javljaju :)
kuku lele beogradski pasaluk kuku lele srbija kasaba kuku lele sta se desi sa velikom srbijom kuku lele ne znam ja ko se ne pere itd i ko je lojav :D :D:D:D:D:D:D:D glupko :D
kuku leleeeee ode vama kosovo kuku leleeeee
SMRT IZRAELU I REPUBLICI MRSKOJ
Treba cifut tu stoku pustit da se iskupi na jednom mjestu i onda im roknut jednu napalm ili atomsku, cisto onako iz higijenskih razloga! :-)
sta je lojavci, solidarisete li se sa svojom majmunskom bracom!?
al vidi kako krivo prenose \"militantna islamisticka\". Ovo nije tacno. Preuzimate informacije netacne od stranaca.Ovako su pisali i za bosnjake u ratu. Sloboda Palestini
sta je lojavci, solidarisete li se sa svojom majmunskom bracom!?
što se žido uvrijedio
smotaj jednu jaro, smiri se, nadji nesto pa guzi. ljepse se zivi kad ne evoluiras u majmune. polako coece
vidi talibana iz Pederacije, sto pruzaju podrsku braci. Ima 5 dana ovaj teroristicki portal objavljiva vijesti iz kojih je ocigledno koliko podrzavaju talibane. Damire nakazo, znaju li ti danci da si potencijalni terorista? Il\' da ti stavim ime i przime u signature na svim forumima, pa kad te kolege iz danske izguglaju, da te odmah posalju u zatvor, piccka li ti materina primitivna. Israel hvala ti za istrjebljivanje govana, samo tako!