Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovim ludacima i fanaticima se nij e ni saliti.Meni osobno nije jasno sto ce Eurosong u Izraelu kad on kontinentalno i ne pripada Europi.
@skand Svaka od tih zemalja koje si nabrojao pripadaju evropi, tzv istocnoj evropi..izrael de facto ne. Turska takodjer pripada Evropi, al zbog ono malo zemlje preko Bosfora, inace je geografski u aziji
Zar nije ljepše gledati sliku sa ove naslovnice nego shugavi Islamski džihad
EBU treba dobro dobro da razmisli kome daju pobjedu na Eurosongu pa evo vec 2 puta u tri godine da se takmicenje odrzava u zemlji zahvacenom ratom. A sto se tice tih tzv islamskih dzihadista to he po mom misljenju samo cionisticka propaganda kako bi ocrnili islam i sve sto je povezno sa islamom. Iskreno kakve veze imaju takmicari sa sukobom izmedju Izraelaca i Palestinaca neka otpjevaju svoje i neka najbolji pobjesi.
"Islamski džihad" - dobro ime za girl band, a slika im još ljepša.
Ne pratim eurosong, a ni Islamski džihad...
postavlja se tisucu ¿??????????!!!!!!!!!!!!
ponesite sljemove i pancire , bude trebalo, bude ... a možda ovaj džihad hoće da se ugradi ....
poginula su dva vojnika idfa kod tel Aviva ... od rakete ... valjda
da nema Amerike ovaj Izrael dva dana ne bi postojao
Ma naravno, nije Izrael imao ni jednog saveznika 1967 pa je za pet dana pokazao Arapima da nije bitna veličina vojne moći nego i strategija.
islamski džihad je oksimoron
Sva sreca mi vec neku godinu ne ucestvujemo jer nemamo para
Pravo pitanje se postavlja, ko je sad taj "Islamski dzihad" i ko je smislio tako glupu imaginarnu teroristicku grupu. Prvo, islam je sam po sebi religija mira, a drugo, dzihad uopste ne znaci ratovati protiv drugih vjera, nego je covjek sam sa sobom u dzihadu svaki dan boreci se da ne grijesi, da prehrani porodicu, da pomogne drugima. dzihad je covjekova svakodnevna muka da se odupre zlu. Rat je pogresno tumacenje istoga
koliko vidim islamski džihad je egipatska teroristička organizacija na privremenom radu u Palestini.
još da ih Hezbollah zaspe raketama sa juga libana.
ocel i jala brat tu
Kao što reče veliki Furer , "oni" su destruktivni za ostale narode i okreću narode jedne protiv drugih.Do konačne pobjede , Sieg Heil.
Stop islamofobi, nije to dzihad niti je to islam, i neznam zasto pokusavate uprljat vjeru islam kada je to nemoguce , uzasan je naslov
"Kažu" najčesće izjavljuju tako mediji.Isto što je i ISIL tvoravina cionista , rade za židovske interese.
Čuko koji laje ne ujeda