Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad su borci islam.drž,nisu više teroristi islam.držav.?polagano se mijenja pogled,još malo pa će kalifat biti međunarodno priznat a svaki napad na njih biće agresija,terorizam...ljigava stvar,ta politika,žao mi je samo one dijece i ljudi željna normalna života bez rata
Agencija za nadgledanje ratnih zbivanja?!! CIA,MI6,MOSAD......
vec su jaci od Bosne i h
Pa ovo je vise postalo ocigledno ko drzi ISIL =))) "Jadna" Amerika se nekako jedva "uplela" u vazdusni rat protiv ISILa, bombardujuci nekakve pustinjske predjele ... a s druge strane ISIL jos nijedan napad nije izveo na podrucju Izraela, stavise, otvoren sukob imaju s protivnicima Izraela, Hamasom, Dzihadom i Hezbolahom. Mora covjek biti relativno glup da ovo ne vidi :)
bice jaka ova islamska drzava s naftom
ISIL americka vojska za osvajanje naftnih polka.
Da,posredno,ali neposredno isil je vojska Qatara i S.Arabije,zbog njih amerika ne reaguje kako zna!