Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čime?kondomima?
Nije da ne vjerujem da su oborili avion,vec znam da sigurno nisu..Propagandna masinerija radi puno parom,a to se pokazalo zadnjih godina da svaka zvanicna prica koja dode od kontrolisanih medija ne drzi vodu...
I da nije istina da su ga oni srusili i samo ku..enje i pisanje da jesu i da su pobili onoliku djecu zasluzuje najostriju kaznu.
Vazi li isto i za Palestinu, Iraq, Siriju ?
Normalno da vazi,ja sam komentarisao ovaj clanak.Ni jedno djete na kugli zemaljskoj nije krivo ni za sta i svi oni koji urade zlocin nad bilo kojim djetetom na ovom svijetu zasluzuju najgoru kaznu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikada mi nije bilo jasno ovo 'preuzela odgovornost', zasto bi iko ista priznao a da ga niko ne optuzuje. Uglavnom se spominje na Bliskom Istoku ovaj termin. Ako neko zna, volio bih da mi razrijesi ovo?
ovi su postali smijesni .. a inace su bila prespektivna teroristicka organizacija koja je mogla ubit mnogo muslimana
Izgleda da neki jos uvek nisu shvatili da se opsano "igraju" sa nacijom koja je zrtvovala citave gradove i milione dusa radi pobede u pojedinacnim bitkama. Svetske sile koja trenutno aneksira teritorije i bombarduje koga hoce bez bilo kakve odgovornosti. I za kraj drzavom koja "pregovara" sa teroristima tako sto im salje familije u komadima i spaljuje citava sela do temelja.
ISIL ih srušio, Putin na aparatima jer nije očekivao da ISIL ima muda i sredstava da uzvrati.