Pobijedila stranka siromašnih
0
Islamisti objavili pobjedu u Maroku
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
InshaA l l a h skora uspostava hilafeta, vracanje ponosa islamu i muslimanima
nakon Tunisa, još jedna pobjeda ! idemo sad po Egipat ! vrijeme je da se održe parlamentarni izbori u Egiptu i da konačno ostaci faraonskog mubareakovog režima odu sa vlasti ! MUSLIMANSKA BRAĆA pobjeđuju u Egiptu ! islamom do ponosa džihadom do pobjede !
Sad ce opet pobunjenici na ulice...
Eto jos jedne bede. Dokle ce ovi islamisti ici u bedu? Beda je njihov usud i sudbina. Daleko bili oni od nas.
Sad ce i Marokanci biti teroristi i slijede sankcije
Obeca li im zlatne kasike a dobice korupciju,nepotizam I lopovluk pod plastom islama. Zvuci poznato zar ne?
Ali mi iz CIA znamo ko stampa sta. Na zalost vama srbima. A SADA...... PALI BAGER, CISTI SRBE!
EHLEN VE SEHLEN ! DOBRO DOŠLI ! zajedno džihadom protiv krstaškog i cionističkog terora do pobjede !
M A S A L A !!!! SMRT FASIZMU
KOSOVA REPUBLJIK!
a ti tenkre obicni
CIA=k.r.e.t.e.n koji se ne libi uzeti nick zloglasne terorističke američke organizacije koja je kriva za smrt stotina hiljada ljudi širom svijeta !
džihadbosna = srbin
to islamisti, samo naprijed, ako moze jedna molba da pomognete radikalizaciji Bosne, nas san je da svi misle da su Bosanci opasni Islamisti. Dosta je nama Srbima 500 godina nas Bosanci gazili, 500 godina nas Osmanlije gazili, 100 godina nas Austrugari gazili, evo 30 godina nas Evropljani gaze..... dosta nam je svega, pobise nas ....
Policija u Boru, gradu na istoku Srbije, privela je 25-godišnjeg Branislava S. zbog sumnje da je oskrnavio groblje u gradu i obližnjim selima. Kada ga je policija otkrila Branislav se, vidjevši ih sakrio u uključeni zamrzivač čekajući da istražitelji odu. \"Kradljivac s groblja\" gotovo sat vremena trpio je hladnoću misleći da će policajci otići no nije imao sreće. Vrlo nisku temperaturu više nije mogao izdrzati te se predao zbunjenim policajcima...
AFERIM