Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je to islamska drzava isil koja napada dzamiju i ubija
nikakva
Isil je najveće zlo koje je upereno protiv pravih muslimana. sve muslimanske zemlje moraju pruziti otpor ujediniti se i zauvjek unistiti ove manijake,idiote,ubice,kvazivjernike.
Sto mi je ovo poznato... sad ce spasioci iz usa i amerike da spase jadni iranski narod...
#izraela
Kako neko može staviti bombu u bilo koji božiji objekat
Ovo mosad nesto eksperimentise ;)
Treba neki reset ovom narodu sa istoka. Sami se ne mogu izboriti za promjene, jer dugo tu traje sivilo i čovjeku takvo stanje postaje normalno.
ZAMIALI aad sklop u glavi COBANA koji ovako nesto urade !!! Pa to je level jeb...enih kozara koje su od KOZA jako odvojili i rekli moras to i to.... E ZAMISLI koliko po svijetu zaista neorijatelja islama a on ode u dzamiju u Iranu ( naravno ne treba nikako ovo nigdje ) ......JA JESTE COBANI I IMBECILI malo je reci. I na drugoj strani imaa ovu POLITICKU pogan koja kao i kod nas po cijenu da gazi ljude samo VLAST I PARE !!!
Napad na Allahovu kucu je veliki grijeh,odgovarat ce ko god je odgovoran na bilo koji nacin.Sudnji dan ce doci i stat ce oni pred Allaha.Molim samo dragog Allaha da ucvrsti vjernike i pomogne ummetu.Amin!
Američki sateliti
Duhovnost oplemenjuje covjeka. Religija je zlo.
Zato se kajem sto nisam isao na etiku umjesto na vjeronauku, pa mi ne bi mladost bila zagorcavana raznim tim toksicnim stvarima
nije hin bilo dugi a sve po nalogu sad ko i rat nisu slomili eu sa migrantima a ni sa ukrajinom sta je sljedece korona je bila jedan od ratova