Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bohemian napiso si cistu zivu istinu koja znam da je diametralno razlicita od one sa kojom si ti nafilan i koja ti ne odgovara. Ali da poceli su vasi rat to svako ko nije opran propagandom zna,mislili su icice lako ko u hrvatskoj i sloveniji,oruzja se ima od TO jos cemo uzeti od JNA,patriotska liga vec ima preko 100.000 vojnika lako cemo mi to. Ali Srbi ovaj put nisu bili tako naivni ko u I.svet i II svet ratu ovaj put Srbi se naoružali do zuba i rekli ajde da vas vidimo,navikli ste klati Srpsku nejac i civile svakih 50g. pa ocete opet ma ocete vi malo k... ovaj put!!!
Hahaha Srbi izmisljena nacija i to cujes od tkz. Bosnjaka HAHAHAHAHAHA Ahahahahahaaaa ahahahahahaa a svasta pi. rodi.
\"...no to nije bilo moguće prenijeti putnicima na brodu zbog loših komunikacijskih veza. Organizacija Free Gaza optužila je Izraelce za to, javila je agencija AFP.\" \"Mi smo oko 150 kilometara od Gaze, plovimo uobičajenim tempom i nadam se da dolazimo u subotu ujutro\", rekla je Jenny Graham, jedna od aktivistica kampanje irske solidarnosti za Palestinu.\" sad, ili se komunikacija sa brodom ometa ili mozda ne.... ko koga ovdje pravi ludog?!
Igore, znas li ti razlog zasto Hamas radi to sto radi? Ne odobravam Hamas ali dopire li tebi do mozga zasto su Palestinci ocajni?
Sad ćemo dizati halabuku oko svakog humanitarnog broda koji krene za Palestinu / Izrael? Igor - Oprosti ako te slučajno izvučem iz konteksta ali prema tvojoj logici i mi u Bosni i Hercegovini smo bili teroristi. Izazvali rat, iz mirne duše krijumčarili oružje kojim bi kasnije pucali po nevinim znaš-već-čijim življem a oni su se samo branili od naše primitivnosti i divljaštva. Medijska propaganda na djelu.
IRA + PLO = FREEDOM SBBBIH 4 EVER!
srbi su lopovi kriminalci lazovi korumpirani manipulatori siledzije ubice mafijasi banditi hostapleri placene uubice za politicke i ekonomske elite genocidasi itd.....................................a i jos ovo srbi su izmisljena nacija zato su i toliko zlobni jer nemaju korjena!
oda osudjujete bosnjake, katolike,,, hrvate....fuj smrdi gadite se vise i Bogu samome.... Pa vi nemozete ni sa kim, ne valja vam islam, mrzite Vatikan iz dna duse i katolke, sumnjam da i jevreje volite... FUJ GADOVI PRALJUDSKI
Jevreji se sluze istom politikom kao i srbi.Srbi su to isto radili pa sta se desilo nista i sve im je prolazilo,i ako su najveci koljaci i teroristi na svjetu,a to su i POKAZALI SVOJIM NE DJELIMA U BIH NPR:SREBRENICA. ZASTO SE SAMO MUSLIMANIMA PREPISUJE TERORIZAM,NE I JEVREJIMA,I SRBIMA??????????
genocidasu jedan, nisu izraelci jevreji ko sto nisu ni srbi ljudi! nemoj samo ovdje pisat da si bio u sarajevu cio rat....ne stima! srbi su lazovi isto ko i izraelci, lazu i manipulisu, isto su agresivni i lopovi! izrael nisu jevreji srbi nisu hriscani!!!
http://www.kavkaskiemirat.com/ Iz prve ruke
Izraelci ne žele zlo tim ljudima u Gazi već oni samo ne žele da se krijumčari oružje tamo,a to je mnogima i cilj.Tamo je na vlasti Hamas,teroristička organizacija,dakle ekstremna i cilj joj je samo izazivati nevolje.Izrael samo brani sebe.Njihovo ispaljivanje raketa na Izrael je i počelo onaj zadnji rat.E sad,kako su Izraelci reagirali,to je druga priča-vjerojatno pretjerano ali opet,nužno. I da,bio sam u Sarajevu za vrijeme rata.I sada sam.
JOJ jesu spori ovi na Sa-x Brod „Rejčel Kori”, koji se očekivao u vodama Sredozemnog mora blizu Izraela ovog vikenda, s ciljem da pokuša da probije blokadu pojasa Gaze, vratiće se u Irsku zbog izraelske sabotaže dva plovila koja su planirala da ga prate, izjavio je jedan od organizatora humanitarnog konvoja pomoći za izraelski vojni radio. Odri Boms, pravni savetnik Pokreta Slobodna Gaza, rekla je da je, pored toga, bilo planirano da doplovi još jedan brod sa novinarima, ali da su oba ozbiljno oštećena, dok su bila ukotvljena prošle nedelje u Grčkoj, tako da nedeljama neće moći da plove.
a ti si kao upucen u situaciju. Ne znam da li si iz BiH, ili da li si mozda u ratu bio u okupiranom Sarajevu, Zenici i sl. ali ako jesi, onda ti je ova izjava totalni bezobrazluk. Jer bi onda na vlastitoj kozi morao osjetiti sta je to blokada. Aha, proslijedit ce izraelci pomoc - hoce al u qrcu.
eh ovo bi turska trebala iskoristiti, desetak podmornica i svu izraelsku mornaricu izbusiti :), braneci irce :)