Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj klix na budžetu nekih pederskih lobija... svaka treća rečenica ili slika ohrabruju i promovišu pedere i nemoral. fuj jadovi
Irski km model. Sarajevo. 1-Basc., 2-Malta, 3-Ilidza. 1 dolazi do Malte i ne ugrozava one nize. 3 dolazi do Malte i tu se mijesaju da ugroze jedni druge. Neko s Pofalica, moze i vise i nize Malte jer ima cuveni radijus od 5. Nemam drugog objasnjenja osim da pravi medicinski strucnjaci ne smiju pisnut.
Debilno i nista se ne postize, mozes se zaraziti ispred ulaza! Joj retardiranog svijeta!
Drew Pritchard na haparatima...... :(
Slika gay dijela grada Dablina gdje se nalaze gay klubovi i kafici. To je grad to je drzava. 🏳️‍🌈
Jedna za drugom zemlja sutke padaju bez ikakvog valjnog naucnog razloga. Vjerovatno se cekaju izbori pa onda slijedi i nama.
Evo ga pocelo je, scenariji iz Australije, to oni zele lock down i da onda upravljaju... Bit ce ovo vrlo zajebano, nismo mi svjesni sta nas ceka.
@GM7 pa jbg, tako je to. Ako nismo spremni upotrijebiti silu, jači će nas zgaziti. Ko god misli da mu vlast želi neko dobro fakt nije obraćao pažnju u životu.
Kao da đojstikomm upravljate s ljudima idioti jedni
pa eto ako primjecujes da nesto nije u redu, tobom ne upravljaju. I to je odlicno. Ne upravljaju ni sa mnom.