Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
800 beba za katolicku crkvu nije nista....daj nemojte biti smijesni......pa zar nisu priznali da su za vrijeme franka u spaniji oteli i preprodali od roditelja 60 000 djece....i ne samo da su zaradili ogromnu lovu vec su i dobili moc jer su konstantno mogli ucjenjivati te roditelje koji su naravno jako mocni ljudi diljem svijeta....eto takvim vi dizete spomenik u centru sarajeva....fuj
Svaka religija je radila guposti u prošlosti, neke manje neke više, a neke to rade i danas. A za spomenik, ne seri, njemu je trebalo podic spomenik zato sto je bio dobar covjek.
dobar covjek skrivao 10 000 pedofila u katolickoj crkvi??? ...dok je on bio ziv niko im nije smio suditi...i to je tebi dobar covjek......pokloni djete tom "dobrom covjeku" aaaahihihihihihihihihiiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da covjek ne povjeruje sta je radila katolicka crkva bebama a i neudatim majkama. uh da se covjek zgrozi. i te osobe koje su nemilosrdno ubijale bebe, glumile su milosrdna katolicka bica. narode zar je to moguce, jos uvijek ne mogu da shvatim tu vijest, cijelo moje bice odbija da prihvati taj monstruozni zlocin.
a ja sam vjerovao u onu prichu da im je krompir propao jedne godine....
Nista novo kod katolika
crkva, ta mračna organizacija...radi nje su milioni umrli.... da smo njih slušali i dan danas bi mislili da je planeta zemlja ravna i da postoji bog :)
ca 95% bosanaca ce ti "dokazati" da je drugi dio recenice tacan.:)
u ta doba irska je bila zesce vjerski zatucana,al srecom takva vremena su se promjenila
mislis ko hrvatska danas???....zemlja sa 95% katolika :)))))) ...sunce ti, pa toliko katolika nema ni u vatikanu :))))
bolje 95% katolika nego 1% muslimana
...đe vjera kroji "javni moral" tu selameta nema.
,,Casne sestre" odradile posao uz blagoslov crkve, toliku djecu bukvalno pobacati...uzas.
Uzmu ti bebu, prodaju je i jos im na kraju radis bez naknade. Vraga su dokumenti unisteni u pozaru, stavljeni su pod tepih. I zar je i jedna beba za zanemariti?
zapad bi da nama palamudi o ljudskim pravima i demoNkratiji....
Zapad? Mislis religija?
glupsone ovo je bilo prije stotinu i nesto godina,dok u islamskim zemljama i dan danas imamo vjerske fundametaliste.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)