Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA OVO JE VIJEST IZ 2009. http://www.haaretz.com/news/iran-we-ll-blow-up-the-heart-of-israel-if-attacked-1.6376
Ma to Iranci kopiraju sami sebe, stalno govore isto.
Ali supacki Izrael ima jebenu pomoc SDA-a, a to nesto ovih dana znaci. Mada ja licno bi volio da uniste taj Izral vise. :)
Mislio sam SAD-a :)
Od svih ovih prijetnji moja ce se obistiniti, a to je da cu veceras povecati "FI"-otvor jednoj maloj.
ja to cujem jos od 2003!!? .... Suplja!
baš bih voli... malo pravde
šiitska ubleha, "prijete" izraelu a ubijaju muslimane ... oprobana pogana šiitska strategija "držte lopova"
VALA MI JE PUN KUFER TOG IZRALEA, ŠAKA JADA A VLADA SVIJETOM. BAŠ BI VOLJELA DA IM NEKO NAPRAVI DVIJE VASPITNOPOPRAVNE.
nikako mi ne radi tastatura na laptopu. zna li neko možda kako je popraviti?
Koga je to Iran pobjedio u ratu. Bolje im je da se ne k... jer nazalost dok su muslimanske zemlje u ovoj poziciji (vecina ih je jedna protiv drugih) sve zajedno nemogu opepelit Izraelu.
Zvanično otkriven tajni sastojak Koka Kole! http://goo.gl/pv44FU
Unistice oni qurac... da ga mogu unistit sutjeli bi, a ne ovako bezveze siktali
u pretstavi na bini prijete jedni drugima uništenjem ratovima a iza zavjese postoji tajno partnerstvo i neki zajednicki ciljevi. Iran (perzija) nikada nije vodio rat protiv krstaša jevreja, vec samo protiv muslimana sunija. kad je Otomanska imparija bila na vrhu moci i došla pred kapije Beča ti isti perzijanci su im udarili s leđa,tako da su se turci morali povući jer su perzijanci vec duboko bili ušli na teritoriju Ot.carstva, nakon povratka armije perzijanci su doživili veliki poraz i protjerani su odakle su i došli. a ove price o prijetnjama i ratom Iran-Izrael su samo šuplja.
pa unistite ISIS za pocetak
Jesmo mi sretni. Imamo mir i zlatne kašike.
Ne mogu oni jedni bez drugih.
naravno da nece napadt na iran jer bi ih iran izbriso sa karte oni imaju muda samo da napadaju goloruke zene i decu koja gadjaju kamenjom eno prosli rat sa libanom su im jebali mater jevrejsku u percin