Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tice ovog cifutskog fasiste neznam dali postoji neka toliko ruzna rijec ili naziv da bih je mogao pripisati uz njegovo ime a da na znacenju nebih nista umanjila
Inače ne volim šijje iz Irana zbog zla kojeg su nanijeli Islamu i muslimanima u cijelom svijetu, pogotovo Sirija, Irak, Palestina i ostalo ali jačanje Izraela na globalnom nivou mi je još mrže. Volio bih da su ovo glasine neistinite.
Svi vi koji imate nesto protiv Irana na vjerskom planu, malo se edukujte, da nije bilo pomoci Irana vjerovatno ne bi sada mogli prdit preko tastatura i mobitela nego bi kosti vasih najblizih iskopavali iz masovnih grobnica. Kazem vjerovatno, jer su pomogli najvise u odbrani od agresora za vrijeme rata, i da, svjesno su pomagali sunijama jer nisu mogli gledat da se muslimani ubijaju negdje u svijetu...
Joj nemosh vjerovat da u 2018. godini pokusavaju provuci vakve gluposti.. Isto ko i za Irak sto je bilo, hu ha nuklearna i na kraju nista ne bi... Do kad ce planeta slusat ove lazi, kad ce se tome vise stati u kraj ?
kljucni problem Bosnjaka
nego šta nego da laže ko ker
Kako drugacije da se odnosi prema vama kad se vi drzite one stare iranske da Izrael treba gurnuti u more
i treba
@poshlaufajga22 a zasto? Zidovi zasluzuju svoju drzavu. Naseljavali su bliski istok prije muslimana i kriscana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)