Inspektori stigli u Teheran
0
Iranski nuklearni program na provjeri
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da ne proizvode bombu ovi ce reci da proizvode samo da bi udovoljili americi i evropskoj uniji
Ovi su isto tako vrsljali po Iraku i ha utvrde da tamo nema nista opasno,usledice Tomahavke i avioni,bolje bi vam bilo da ih nepustate....
Ovi su isto tako vrsljali po Iraku i ha utvrde da tamo nema nista opasno,usledice Tomahavke i avioni,bolje bi vam bilo da ih nepustate....
http://www.advance.hr/ Za malo kvalitetnih informacija...I ISTINITIH
Ima pakistan nuklearke sta ce nam vise..Jos suniti! A iran je zemlja ponosna, bez obzira sto nisu orginal muslimani..
Iz istorije se moze mnogo toga nauciti za buducnost. Zato nije zgorega ponekada spomenuti sta se radilo u istoriji. Na zalost, prvenstveno tvoju, tvoje intelektualne sposobnosti su nedovoljne za ozbiljan razgovor. Jer da ih imas nebi ti se desilo da metke, slaninu i bolji zivot u ovoj zemlji spojis u jednu recenicu jer nisu povezani. A sem toga nije interesantno razgovarati sa nekim bez maste koji u nedostatku iste poseze za tudjim.
rado bih te još malo intelektualno ponižavao, al moram na posao. nekom drugom prilikom. ostaj mi gl.up, primitivan i nesretan. ;-)
treba svi da pričamo kako engleski vojnici premazuju metke slaninom i da će muslimani završiti zamotani u svinjsku kožu da bi ova država krenula naprijed? to je tvoj nivo, na taj nivo se ne mogu izdići, već samo spustiti. to je možda super u tvom selu, ali čim izađeš iz njega (do doktora i sl.) od te priče nema ništa, vjeruj mi.
Kamo srece da se ti mozes spustiti ne samo na moj nivo vec na nivo normalnog covjeka. Problem je u tome sto ti ne mozes da se podignes na veci nivo. Jer da mozes ne samo tvoj zivot vec i zivot ove zemlje bi bio bolji.
seljačići poput tebe me uveseljavaju. anadolac, samo nastavi. ; - )
Da ti znas koliko su masnoce potrebne za normalno funkcionisanje mozdanih funkcija a svinjska mast pogotovo bio bi i ti sretan da je koristis. Ovako sta da ti covjek kaze kad se i kroz ekran uocava koliko si nesretan i nezadovoljan u zivotu. Zasto i ja da ti ga onda otezavam?
vidiš, samo se treba spustiti na tvoj nivo, i odmah si miran ko bubica . ;-)
znači, sretan si što si kombinacija anadolske sperme i svinjske masti ?
Jesu li ovo oni koji saradjuju sa terroristickim grupama poslatim od teroristickih rezima SAD, V. Britanije i Izraela da raznose bombama iranske naucnike i univerzitetske profesore ili isti oni koji tolerisu cionisticki rezim sa stotinama bojevih glava nuklearnog naoruzanja?
Ako je to vrhunac tvojih intelektualnih sposobnosti drago mi je sto nisam poput tebe. Hvala mojim pradjedovima sto su prenjeli dobre gene na mene pa makar i preko slanine ;-)
a što se tiče slanine, šteta što ti prababa nije živa da ti objasni kako je slaninu koristila kao lubrikant kad pradjedovi svrate u selo ( da manje boli)