Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo pa ce sve izaci na vidjelo.ta lazna imperijalisticka demokratija s ukusom mediskih zacina.
Sve je laž, samo pusta laž...
New York Times, Washington Post, CNN, FOX... ahahahhahaahhaha Pa SRNA i Risto Djogo su za njih najgori amateri.
U ove jeftine propagandne lazi ne bi povjerovao ni ratni zlocinac i mentalni bolesnik George Bush ni njegovi obozavatelji na sa-x forumu.
Pala je jos jedna maska sa lica zlocinackog imperijalistickog rezima. Cijelom svijetu je jasno ko su oni koji im im kreiraju politiku (cionisticki rezim) i s njima upravljaju, kao i to ko su njihove sluge (vehabijske s.v.i.j.nj.e u okupiranoj Arabiji i jos neki marionetski arapski rezimi)
Gebelsovska propaganda nacistickih medija u sluzbi nacistickog rezima.
zasto nekim \"nadri gradjanima\" toliko smeta religija, dok religioznim ljudima ne smetaju ne religiozni ljud? I zasto se toliko neki trude da religiju prikazu kao nesto zaostalo, da li radi vlastitig kompleksa? Vjera je buducnost, ako to ne skontaju \"nadri gradjani\" njihovi unuci sigurno hoce
@Realnost a jesi kontradiktoran... bosna... sekularizam... na kojem brdu ti zivis?
@mahir. mahire,mahire, mars u iran stoko jedna smrdljiva. Nisi zasluzio da zivis u sekularnoj Bosni.
Moze Izrael samo po-pu-si-ti foru ako napadne na iran... sravnio bi njega Ahmed, do zemlje :D
Sto ovi ameri, lazu. Pa da je ovo istina, onda bi sve to sakrili i sutili. Nego nemaju dokaze, pa hoce da ih izmisle, lafo on im sve ispricao. How yes no. Pripremaju se za napad, ili da izraelu daju zeleno.
A kako to da svi americki spijuni imaju diplomatski imunitet?