Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je dosao KIM Yong bio bi dragi gost i veliki prijatelj...
bošnje islamisti svršavaju
Čim vidiš naziv na državi republika misliš na demokratiju i slobodu neistomišljnika. A ono ugnjetavanje vlastitog stanovništva, bježe da ih ima i u Bosni.
Ovi naši migranti što daju minuse mogli bi otići umjesto u njemačku na posao u Iran. Tek tako da razmisle zašto ljudi iz Irana bježe. U Teheranu ima više tajnih pivnica nego javnih u Sarajevu.
Lako bi se mogao Trump dogovoriti sa Iranom, Iranci nisu nerazumni ljudi, ali mu to nedozvoljava Izreal i Saudijska Arabija.
Trump na infuziji.
Klixe (Klikše) Geografija Vam je očigledno lošija strana
vazda bila....sreca pa ih ima ko ispravljati :)
Doni je bio nepripremljen za ovakav slucaj, sacekacemo da mu dojave "njegovo" misljenje!
Sve je to nastimano