Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su Americke "TV" reklame!
Meni ovo mirise na podvalu SAD-a kako bi imali razlog da nesto poduzmu protiv Irana, nesto kao sto se desilo u Iraku sa izmisljenim hemijskim fabrikama.
Ma turistički obilazak perzijskog zaliva na nosaču aviona.
Na 0:20 kod ovog tipa desno na ekranu se vidi isti kadar kao i na snimku poslije lijevo...elem amerikanci snimali sami sebe..odlican primjer lazne vijesti o kojima pisa klix neki dan.
Rusija, Kina, Iran i ostali...
Nema gdje nih nema
usa sve nesto sprecava, sto se nije desilo( pitanje je i bi li).A pred nosom im se svasta desava, to nisu sprijecili
I sta sad, jako bitna stvar.
Idi u neum Pa pogledaj sta je turski nosaca i aviona ☝️
Fino graficki uradjena video simulacija, nema sta.
Kako de zna da je neopaženo prišao? Drugo, slika može biti snimljena sa 10km daljine, iz iranskih voda. SR-70 snima sa preko 50km udaljenosti jasne fotografije.
Čudnovato zaista 🤔
Amerikanci sa onom budalom Trumpom na celu ce zakuhati sa cijelim svijetom.