Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sto se volim raspravljati sa ovim zatucanim smrdima. Jednostavno ne postoji ni najmanja sansa da te argumentovano poraze. Sve neka logika zasnovana na njhovim predrasusama o stvarnosti života. Čuj to Izrael je sila, amerika je slia. Kao šta će te vi ako vas napadnu. Pa blećci glupi ne možeš samo tako napadati nevine ljude, jer za takve stvari dobijaš kaznu od najveće sile koju poznajemo, a to je Božija sila. Pa kompletna Smrdija sa kompletnim arsenalom JNA je napala goloruke Bošnjake, pa smo se odbranili i možda bi vas stjerali na Beograd da nije Amerika prekinula rat. Nije fazon u sili, fazon je u nijetu (to vam je razlog zbog kojen nešto činiš). Pozzz.
he*beni ovi srbi amerika ih tukla raketama, a oni sad navijaju za njih... a jesu bilmezi ocam\'
@prolaznik: moj prolaznice... isti turci koje spominjesh su se davno nekada na**hebali pic*vajza tvojih baba, tako da je vrlo vjerovatno da ti imas u sebi puno vise turske krvi nego ovi koje prozivash!
Yebala je Amerika mater i srbima pa nek\' yebe i njima i šta sad?
resursi i nista vise. indijanci, bizoni sve iztrijebili, sad ce par iranaca, pa ...
@prolaznaik ce da te koljem
Yebace im Amerika mater, k\'o sto su Srbi vama!
amerikanci ce Irance rasturit. a vi ekstremni muslimani ste vlasi. Isti odgoj ista narav samo drugo pakovanje. Neprijatelji BIH. Razlika je samo sto su oni indoktrinirani srpstvom a vi islamom. Zapravo najvise 35% stanovnika BIH su stvarno Bosanci. Jedino sto vam je sreca pa vas jos ne prpoznaju zbog postojanja srpskih ekstremista.
ima da im ameri ye bu mater u po lojave gu zice. tako se i irak ku rcio, a bio je jaci od irana.
Sve neki junaci hoce rat,hahah a to su sve virtualni misevi koji ne znaju ni prskaci pistolj da napune .... A ovi neki spominju iran,izrael,ameriku,hahhaa a nemaju pojma ni koji je glavni grad drzave u kojoj zive. A neki spominju nuklearno oruzije a ne znaju ni sastav atoma,hahahha toliko o ovim virtualnim glupanderima ostalim normalnim ljudima pozdrav
ma isto su pricali i za irak prije 20tak godina, pa nije bio problem da izrael bombarduje postrojenja i unazadi ih 20 godina...
ovaj portal je postao totalna nula, kako vas nije stid vaseg bolesnog antisemitizma? kritika izraela i njegove militaristicke politike, tacnije podrske SAD, je jedno ali ovako otvreno ispoljavanje mrznje prema jevrejima kao ljudima je besramno, cisti rasizam. sta se onda vi ti isti cuditi mrznji prema vama muslimanima u hriscanskoj evropi, sram vas bilo primitivci.
GADE MI SE SVI KOJI PODRŽAVAJU AMERIKU U AMERIČKI NAČIN ŽIVOTA!!!
Ljubavi, ovdje Kreso. Ja bih volio da Izrael kresne fitilj pa da ja i ti kresnemo jedan drugog. Znam, nemoj da te bude stid da su ti dojadili obrezani i da cekas opet neosunecen. Volio bih tako da se potuku Iran i Izrael pa da ja i ti uz ritual ljubavi proslavimo to i da osjetim toplinu tvog debelog crijeva kako se siri. Javi mi se. Voli te tvoj Kreso sto bi te rado kreso.
Izrael ce ih tako fino unakaziti jednom precizonm akcijom... A onda ce pocisitti Palestinu, da se vise ne zezaju sa Gazom i Zapadnom obalom... I da budu mirni dok ravnaju Iran.... Od Irana ni kamen na kamenu nece ostati... Oni tek nastoje da naprave jednu dvije nuklearne bombe a Izrael ih vec ima 200 ! Cim poleti jedna Iranska to ce biti kraj Irana u njegovim danasnjim granicama i geografskom polozaju ! Jer recite mi koga to Iran ima uz sebe? A uz Izrael ce stati svi i Ameri i EU a i Rusija ce bar precutno aminovati... Uz Iran jednostavno nema ko da stane ! Naravno nemojte mi spominjati neke smjesne drzavice ! Govorimo o silama !