Izbjegavanje promocije Zapada
0
Iranska vlada zabranila i crtanu seriju Simpsons
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Smrt religijama, sloboda djetinstvu i Simpsonovima !
ti si zatucan, kad jos nisi razumio da masoni i masonstvo zastupaju interese koji su kontra Islama i bave se samo đavolijama i igraju đavolje igre, Jeste bas radi tih neki znakova, jer oni godinama ljude pripremaju da kad dodje momenat da oni objave da je onaj jednooki \"Bog\" svi to prihvate i da vjeruju u to. Iran je Islamska zemlja i oni im to ne dopuštaju na što imaju puno pravo ! Isto kao što bi mi npr. zabranili da se na našoj TV-stanici pušta i emituje podržavanje genocida u Srebrenici i laži o stradanjima, veličanje srpskih ideja i svega ostalog sto se krsi sa stavovima naroda u BIH. Udarila ti plata u glavu i taj tvoj super poso, kazes zivis super a imas kredit i vraćaš kamatu :) EXTRA ŽIVOT kako super ;) Živiš u haramu sa ženom i djecom i okreno si ledja vjeri ;) P.S. kad si zadnji put bio na džuma namazu ?
Tvoj govor pokazuje kolko si ne obrazovan i jeftin ! Radis kod nekog za neku platicu od 1500-2000 KM i mislis da si najjači ! Čim pristupaš tako sa nekim predrasudama a i da me ne poznajes ;) Ja nisam ne radnik, Ja imam zenu i djete, Naša porodična firma zapošljava 25 radnika i svakog 1. u mjesecu je plata plus 13. plata na kraju godine, hrana obezbjedjena,prijavljeni i osigurani. Poslujem samo sa BBI Bankom jer se jedini oni do neke granice drze principa Islamskog bankarstva (kamta je najveći haram) Naravno svaki mjesec pomognem KinderDorf i svake godine doniram sportsku opremu za barem 5 dječiji sportski kolektiva fudbal.karate.rukomet. itd... Bog Vam dao pamet a vi opet ko ovce u tor, pa gdje Vas č.i.f.u.t.i. skrenu, pijete colu i vodite djecu u Mc-D jer je to IN :) a direktno pomažete uništavanje svete zemlje Palestine ;) Ti samo mislis da znas o masonima i iluminatima---ustvari pojma nemaš ! YT- Šeih Imran Husein slušaj šta gospodin govori, nek ti otvori zakrmeljane oči
glupani odobrite mi komentar
Dabogda ti č.e.t.n.i.c.i. djecu uspavljivali
\"On nije obrazložio što tačno ne valja sa Simpsonima da ih se treba zabraniti.\" Come on!?! Zar treba obrazlozenje?? Cool su mi Simpsoni, ali sta ima edukativno za djecu u Simpsonima???
glupsoni kao ti su zatucani!! odavno je po svijetu poznato da se crtanim filmovima fura tzv. masonstvo, odnosno iluminati fore..pa to je hej najveca glupost sto neko moze napisat...sta to sad radi tih nekih skrivenih znakova djeca ne bi rebala da pogledaju crtic??? ja kako znam kad niko nije imao pojma o masonstvu i iluminatima, kad se nije toliko dizalo u nebesa kao sto npr. ti i takvi kao ti radite, kad sam ja bio klinac i mnogi prije mene, svi smo voljeli pogledat tom i jerrija, i bilo koji disney crtic...i STA NAM FALI TO SAD???? ja radim, imam super posao, koji sam dobio ucenjem i svojom mukom, ne trazim nikakav izgovor za bilo sta, imam zenu i dvoje djece...ama zivot ne moze bit bolji, ali naravno nije perfektan, jer perfektnost ne postoji, ali to ne znaci da su krivi masoni...takvi kao sto si ti mi idete na onu stvar da je to ne vjerovatno..za sve imate izgovor!!!usrani ne radnici...je li radi masona i ne radite?
joj kako ste vi svi DRAMA GLUPI!!!,cast pojedincima ...
tačnije ukinuta je jer propagira i potajno prikazuje masonske znakove. warner bros također radi isto, općepoznato je da filmskom industrijom vladaju či.fu.ti. Vozdra pametnjakovići :)
bravo, treba fašiste zabranit...
Smrt religijama, sloboda narodu. Smrt Iranu, sloboda Simpsonovima. Pozivam Amere da sto prije vrate Simpsonove na ekrane zaostalih Perzijanaca, i to po mogucnosti pomocu letecih tvrdjava B-52.
SIMPSONS JE ANIMIRANA TV SERIJA ZA ODRASLE, ISTO KAO SOUTH PARK I BEAVIS & BUTT-HEAD! DJECIJI CRTANI FILMOVI SU TOM AND JERRY, DUSKO DUGOUSKO, PINGU I SL. A ATO SE NE PROTIVITE POKEMONIMA, DRAGON BALL I MNOGI OSTALI NASILNI CRTICI KOJI SU MNOGOO OPASNIJI ZA DJECU!
upravo si opisao gotovo sve radnje u Simpsonovima
Kad dedice kupuju zensku decu od 12 godina ili mijenjaju za dvije koze to je ok i verovatno ce biti live na tv.
Zabrani crtani a dozvoli privremene brakove, kara ti se, ozenis se privremeno, pokaras, razvedes se nakon sat vremena i tako koliko ti volja... Drustvo im je ret-a-rdirano potpuno, ameri se bar ne kriju iza religije, ovi ismijavaju islam nazivajuci se Islamska Republika... Islamska Republika my ass
Koja glupost. Pa Simsoni su baš ti koji kritikuju zapadno društvo. To što je previše suptilno za neke religijske fanatike, to je druga priča.