Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kaki vakat došo, navijaćemo za iranske ajatolahe & pazdarane...sveti savez pravoslavne rusije, sunistske turske i šiitskog irana. još samo fale srpski baptisti i bosanki jehovini svjedoci pa da se čoek iz mig-a rani od lakrdije globalnih interesa...
...zaboravio si hrvatske protestante ;)
Islamska drzava napada kolijevku Islama, intelekta, higijene, kulture i civilizacije ??? To je isto kao da Amerika Indiji drzi lekciju u vaznosti Krava :))) MOSAD, MI6, NSA, DIA.... to su kreatori Islamske drzave.
Dokaz koliko to veze ima sa islamom je upravo u ovom svetom mjesecu ovo sto se desava,kada je izricito zabranjeno drugoga krivo pogledati,ne sta drugo.Ko izvodi te napade onda? Ne moze biti musliman nema sanse..
Jeste li vi primijetili da su teroristi iz reda sunita?!
slaba im ova obavještajna služba, mi smo to na klixu odma znali
hehehe dobar, dobar
nemoj srati
Zgazit će Hezbolah kozojebe ISIS-a
Hezbolah nema šanse protiv Israela zaboravite to muslimani
@fantom slobode citav dan sjedis ispred kompa i opet pises gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kolko dajete love da predjem na siju? prodo bi se za sto hiljada kerma . javite iz iranske ambasade. flala
Bosnia loves Iran, Turkey and Qatar!
Ja mislio Jehovini svjedoci😂