Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Današnji mediji su dno dna, ali ovi zombiji koji se lože su gori
Cudo niste napisali da ih kopaju u posebne grobnice da se u ovim drugim grobnicama nebi ostali zarazili. Imate dobrih clanaka al ovaj vam je bas nidje veze
@fbUser1560731274 haahhaahha
trebalo vas je tuzit
cuj vidi se iz svemira. teleskopom? golim okom? ovi clanci su sramota za novinarsku struku
Glupost. Fejk njuz
jako zanimljivo. u italiji je umrlo preko 1000 ljudi. vidi li se ta grobnica iz svemira ? i zbog čega su zanimljivi samo iran i kina ? zbog propagande ?
Sta se vidi na zemlji iz svemira Perice? Kineski zid i iranska grobnica
I ljudska glupost se vidi iz svemira
Dokle vise s tim s tom propagandom i sirenjem straha?
Sad se sve vidi iz svemira, a pogotovo u zemljama "od interesa".
Mediji jako pomažu u ovoj situaciji, utrkuju se ko će dati ovako besmislene naslove koki služe samo da se digne panika.Ok...mogao je naslov Iran ima više mrtvih nego što je službeno...No ovo da se vidi iz svemira valjda daje koji klik više, bez obzira na štetu koju pravi zajednici.
Vidi se iz svemira ali samo ako se uslika slika.dobre rezolucije pa se zumira na to mjesto. Dajte bolan, ne pretjerujte. I moja kuca se na google maps vidi iz svemira ako cemo takve kriterije stavljatj.
"vidi iz svemira" sada znaci slika teleskopa koji mi moze boju ociju prepoznati? Sta se onda ne vidi iz svemira?
Cuj vidi se iz svemira, na satelitskoj snimci. koji ste vi idioti
Spremni docekali zimu
Vidi se i moj k iz svemira, ako dovoljno zumiras. Ljudi bolesni, neki i umiru, a vi pravite click bait članke samo da zaradite. Sramota.
Iranci su u većim problemima nego što javlja njihova vlada. Ako ovako budu dalje ignorisali virus, moraće zvati Bin Salman u pomoć. A ovaj možda pruži pomoć ako se vrati kralj u Iranu.