Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran
http://www.youtube.com/watch?v=7XMMUNGwm4c
Svi vec dobro znamo, da je jedno od najjacih oruzja danasnjice, medium. Iranci su jedni od najpametnih ljudi na svijetu, takodje su zaljubljenici u tehnologiju, ali naravno to niko ni ne zeli da se zna kad se stvara slika preko pro jevrejskih i americkih mediuma slika Irana kao zatucana zemlja, a u realnosti je totalna suprotnost!
Ejh, al nemate LEVI'S 501
...da ne padne i šerijat na farmerkama i najlonkama, k'o komunizam...
commi, komunizam je pukao na helankama.... i svi to znamo.... mozes kako hoces, ali ne i dokle hoces.... :-)
...dobro je pa nije na halterima :))))
@kako kome@vidi se da nisi simpatizer istoka ni te kulture i nacina zivljenja....a ti kao maloumna osoba mislim da nemas tri čiste...a nije mi samo jasno jedno,svi ovi komentari vezani za istok i islam,kako vi sve to znate???vjerovatno ste proveli bar po jednu godinu u svakoj istocnoj zemlji pa znate sve od A do Ž...SMIJESNI STE SVEGA MI...BRINI TE SE O SVOJOJ DRZAVI I SVOJOJ AVLIJI,O SVOME NARODU I SVOJIM PROBLEMIMA...to i jest mahana ovdasnjeg naroda sto zabada nos tamo gdje mu nije mjesto i gdje nema blage veze
IRAN. KOLIJEVKA TERORIZMA,MALOUMNISTVA,ZLOCINA NAD ZENAMA I RAJ ZA PEDOFILE.NAJEBATI CE SE NJIMA IZRAEL MAME SMRDLJIVE VEOMA BRZO.
ehehe, ovaj iranski novinar je dobar: "Iranski novinar Sadegh Ghorbani ponudio je na Twitteru da će Netanyahuu sam poslati dokaze da Iranci rade sve što on misli da ne smiju, ako mu već izraelski špijuni to nisu u mogućnosti pokazati."